El Festivalet celebra el 15è aniversari apropant el disseny i l'artesania independent

25/11/2022 - 10:50 h

La Fabra i Coats serà l'escenari de la fira el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.

La fira de disseny i artesania independent Festivalet arribarà a la seva 15a edició aquest 2022, en concret el cap de setmana del 17 i 18 de desembre. La Fabra i Coats serà on es reuniran prop de 90 participants, tant locals com arribats d’indrets tan diversos com Costa Rica, Venècia o Berlín. L’esdeveniment està organitzat per Duduá i té la col·laboració de Fabra i Coats, OMG Barcelona, editorial GG, BCNMes, Eat Street i Rittagraf.

El Festivalet ofereix l’oportunitat de comprar a petits emprenedors i fer regals nadalencsoriginals i creatius: joieria, roba, llenceria i complements únics; rebosteria i gastronomia artesanes; cosmètica natural; joguines i monopatins; llanes, dissenys tèxtils, estampació i tints naturals; il·lustració, objectes de decoració, ceràmica, cereria, floristeria i papereria. Una manera de comprar local i de manera conscient, a creadors que produeixen a petita escala i de forma sostenible. Hi haurà també una zona gastronòmica a l’aire lliure on esmorzar, fer el vermut, menjar o berenar amb propostes de menjar local, de temporada i casolà, amb opcions vegetarianes i veganes.

Tots els detalls de la fira els trobareu al seu web oficial.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!