El grup Heal publica 'The Shiver', el segon senzill del seu proper disc

14/06/2024 - 17:17 h

La banda, formada per Laia Vehí, Edu Matò, Daniel Ambrosí i Raúl Pérez, va néixer a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

The Shiver és el títol de la cançó que acaba de publicar el quartet Heal, un tema que és, segons explica el grup a la revista Enderrock, “una crítica al sistema que ens atrapa i ens desconnecta de la nostra brillantor i poder”. I afegeixen que també vol ser “un recordatori de la importància de la lluita”. Sota el segell Primavera Labels, The Shiver és la segona peça del que serà el seu primer àlbum, després que l’any passat van compartir a les xarxes BCN Breakdowns.

Laia Vehí (veu i guitarra), Edu Matò (baix), Daniel Ambrosí (guitarra elèctrica) i Raúl Pérez (bateria, caixa de ritmes i percussions) són els quatre membres de Heal, grup format a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, on en l’actualitat són residents artístics. Amb experiència anterior en altres bandes, com ara Winda Atlas, North State, Wann i Glitterhouse, els quatre músics cerquen amb aquest projecte un so propi, amb una fórmula centrada en la part emocional i creativa. En el cas de The Shiver, el grup aposta pel folk melancòlic amb ritmes d’slowcore de la dècada dels noranta.

Per conèixer més a fons Heal, cliqueu aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!