El primer 'Feedback' de 2023, per a Blood Quartet i Clara Aguilar

20/12/2022 - 11:10 h

El grup prepara a la Fàbrica de Creació el seu tercer àlbum, i l'artista multidisciplinar un nou projecte coreogràfic.

Dansa i música tornaran a coincidir en una sessió del cicle “Feedback“. Els protagonistes de la primera trobada del nou any seran l’artista multidisciplinar Clara Aguilar i el grup de música Blood Quartet. Oferiran un tast dels projectes que estan preparant com a residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i, en acabat, com sempre al “Feedback”, el públic els podrà fer arribar directament les seves impressions i opinions a través d’un col·loqui, en aquesta ocasió moderat per Joan Luna, cap de redacció de la publicació mensual Mondo Sonoro. Serà divendres 20 de gener a partir de les 19 h, i l’entrada és lliure.

El treball de Clara Aguilar abasta principalment qüestions de classe, gènere, ruralitat i urbanisme, desenvolupat mitjançant el llenguatge del vídeo, la dansa o la instal·lació. El seu projecte actual té per nom Coreografia de la ciutat, i, mitjançant el vídeo-assaig i la dansa, vol analitzar les possibilitats del moviment entenent la ciutat com a escenari d’acció. És una mirada cap als buits dels espais, dels temps i dels cossos.

Blood Quartet fa una música difícil de definir, però que es podria emmarcar dins una línia estilística que englobaria des del free-jazz fins al no-wave, passant per la música contemporània, el rock experimental o el paisatgisme sonor de caire cinematogràfic. El grup, format per Mark Cunningham i el trio Murnau B, ja té dos àlbums al mercat, i es troba en preparació del tercer com també de la corresponent gira de presentació.

La següent sessió del “Feedback” serà divendres 3 de febrer, amb Kònic Lab i Joana Dark.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!