El resident David Dorado i Eduardo Filippi estrenen el projecte de cinema expandit 'Magrana, flors i magma'

20/06/2024 - 18:15 h

El 22 de juny al festival Rizomes de La Cellera de Ter.

Magrana, flors i magma és un projecte musical, sonor i visual que entra dins del concepte de cinema expandit. El signen a quatre mans l’artista experimental Eduardo Filippi i el multiinstrumentista i compositor David Dorado, resident de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

El projecte es podrà veure per primera vegada en públic al Rizomes, festival d’art, música i arquitectura que té lloc a La Cellera de Ter (Selva). En concret, Filippi i Dorado el mostraran dissabte 22 de juny a les 23.20 h a l’Escenari Ter.

Magrana, flors i magma és un espectacle viu en què els creadors fan servir el mite de Persèfone per transitar per les quatre estacions i allò simbòlic que hi ha en elles. Els dos artistes intervenen en directe sobre film analògic i arxiu sonor original, generant un diàleg entre narrativa visual i sonora que permet reflexionar sobre els diferents cicles i estats d’ànim que transitem al llarg de la nostra existència. Ho fan a través d’artefactes sonors i sistemes de projecció que en ocasions dissenyen ells mateixos segons les seves necessitats narratives. Estableixen, d’aquesta manera, una conversa única i singular en cada espectacle.

Més informació i entrades del festival Rizomes, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!