Espectacle de carrer de l’alumnat de l’Institut Doctor Puigvert amb José y sus hermanas

17/05/2023 - 11:14 h

És resultat d’un treball conjunt entre la companyia resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i el centre educatiu, i es podrà veure el 25 de maig a tres espais diferents.

Tres indrets propers a la Fabra i Coats, el parc de la Pegaso, el parc de La Maquinista, i davant la façana del centre La Cinètika, seran l’escenari d’un espectacle a l’aire lliure a càrrec de l’alumnat de Batxillerat Escènic de l’Institut Doctor Puigvert de Barcelona amb l’acompanyament de José y sus hermanas, companyia resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Tindrà lloc dijous 25 de maig entre les 8 i les 10 h del matí.

Gran part d’aquesta feina s’ha estat preparant a la Fàbrica de Creació. El projecte forma part d’un programa de mentories a docents d’arts escèniques impulsat per la Direcció de Cultura i Educació de l’ICUB i pel Consorci d’Educació de Barcelona. Les mentories tenen com a objectiu proporcionar als i les docents eines i dinàmiques de formació a l’alumnat que puguin ser innovadores, i que després es puguin fer servir en altres projectes i en els cursos següents. José y sus hermanas ha estat treballant amb l’Institut Doctor Puigvert el site specific, és a dir, fer una creació escènica per a un indret determinat, adaptada a les característiques d’aquest lloc, i és el que es mostrarà el 25 de maig.

José y sus hermanas és una companyia de teatre amb sis anys de trajectòria. Els seus processos de treball són de creació col·lectiva i a partir d’allò heterogeni i multidisciplinari. A més de fer espectacles de creació pròpia, la companyia col·labora habitualment amb agents culturals vinculats al món educatiu i al treball comunitari.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!