Fabra i Coats acull a Óldo Erréve i Eyibra de MUXX, col·lectiu multidisciplinar de performances multimèdia

24/10/2023 - 21:47 h

'Vírdolor' busca contrastar el paradigma sobre la igualtat en el temps de la identitat de gènere, la diversitat corporal i les neomasculinitats antipatriarcals.

La Fabra i Coats dona suport a projectes i col·labora amb propostes internacionals en la seva estada a Barcelona. Els propers 4, 5, 6 i 11 de desembre, la Fabra i Coats acollirà MUXX, un col·lectiu multidisciplinari que es dediquen a crear performances multimèdia (amb realitat virtual i vídeo en 3D) i que ara mateix es troben en ple procés de creació de la seva peça Vírdolor.

Aquesta és una peça performativa sobre la convivència de dues corporalitats socialment determinades sota un gènere concret, el destí racial del qual ha estat bifurcat i han estat col·locats en gremis contraris del catàleg fisico-corporal, proposant la capacitat de mutualitzar l’un amb l’altre per reflexionar sobre la juxtaposició de diferents mons que es fusionen en un de sol.

Vírdolor busca contrastar el paradigma sobre la igualtat en el temps de la identitat de gènere, la diversitat corporal i les neomasculinitats antipatriarcals, a més de posar èmfasi en l’evolució accelerada de la tecnologia, la hipersexualitat i el qüestionament sobre l’evolució humana.

La performance multimèdia busca crear una atmosfera liminal amb moviments corporals en amalgamació, sons guturals-cavernosos-òrganics generats per ordinador i un ambient lumínic que es transforma del contemplatiu a l’agressiu.

El resultat final es podrà veure el pròxim 7 de desembre. Irradia Sonora en col·laboració amb Tangent Project seran els encarregats de presentar la peça a Barcelona.

Pots trobar més informació del projecte MUXX al seu compte d’Instagram.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!