Fàbrica de Creació, escenari de l'escola d'estiu del Campus de les Arts 2024

20/06/2024 - 17:26 h

S'hi tractaran qüestions com ara la recerca de la pròpia veu creadora o les analogies interdisciplinàries, i es farà entre el 8 i l'11 de juliol.

El Campus de les Arts és una plataforma que agrupa, sota la coordinació de la Universitat de Barcelona, els dinou centres d’educació artística universitària o superior de Catalunya. Entre el 8 i l’11 de juliol celebrarà la seva escola d’estiu, i la farà a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Aquesta escola vol ser un espai de formació i trobada del professorat i dels estudiants de màster i doctorat dels centres d’ensenyament artístic universitari i superior que formen el Campus de les Arts, conjuntament amb creadors i creadores de la xarxa de fàbriques de creació de l’Ajuntament de Barcelona.

L’escola d’estiu està pensada per a un màxim de 75 alumnes i s’articularà a partir de tres eixos de treball: Sobre el valor de la identitat artística o la recerca de la pròpia veu creadora, a càrrec d’Enric Montefusco; sobre els processos creatius, amb Manuela Procopio; i sobre les analogies interdisciplinàries, a càrrec de Juan Carlos Lérida i Esther Solé Alarcón. L’assistència comptarà amb l’acreditació de l’IDP-ICE UB.

El programa tindrà una durada de 20 hores, la meitat de les quals seran comunes a tots els participants (sessions plenàries), i l’altra meitat d’aprofundiment en un dels eixos de treball proposats. Les sessions començaran cada dia a les 9 h i acabaran cap a les 14 h.

Més informació, al web del Campus de les Arts.

A la imatge, un moment de la Primera Trobada Anual del Campus de les Arts, celebrada el passat mes de febrer.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!