‘Feedback’, una mostra en què el públic interactua amb els residents

09/09/2022 - 16:20 h

Al mateix temps que els espectadors gaudeixen en primícia del fragment d’un nou espectacle, podran conèixer de primera mà com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació engega la mostra “Feedback”, un cicle d’assajos oberts dels seus artistes residents en diàleg amb el públic.

Creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa) oferiran en cada sessió un “tast” del seu projecte artístic davant el qual el públic podrà comentar, aportar, preguntar… En definitiva, al mateix temps que els espectadors gaudeixen en primícia del fragment d’un nou espectacle, podran conèixer de primera mà com s’ha gestat i aportar als artistes nous punts de vista. La interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme a la Fabra.

La mostra en diàleg “Feedback” s’iniciarà el 18 de setembre amb Luis Tabuenca, que estrenarà la seva òpera experimental, Dreamtime. En la segona sessió, dijous 13 d’octubre, mostraran les seves propostes Heal (música) i Anna Fontanet (dansa). El 9 de novembre serà el torn de la música de Sincro i del nou projecte teatral de la Companyia PQP.

El mateix mes de novembre hi haurà dues sessions més: la del dia 22, amb Delirium Edition (música) i Lluís Arruga i Biel Montoro (teatre), i la del dia 29, amb Mariana Portela (dansa) i la música d’Ominara. El trimestre el tancaran el 13 de desembre les actuacions d’Ester Villamor (teatre) i LIVIANA (música).

PROGRAMA

18/9: Luis Tabuenca (música). Estrena de Dreamtime (hipno-òpera). Modera: Ramon Oliver (Què fem / La Vanguardia).

13/10: Heal (música). Anna Fontanet (dansa). Modera: Borja Duñó (Time Out).

9/11: Sincro (música). Companyia PQP (teatre). Modera: Crisol Tuà (Recomana).

22/11: Delirium Edition (música). Lluís Arruga i Biel Montoro (teatre). Modera: Jordi Bordes (El Punt Avui).

29/11: Mariana Portela (dansa). Ominira (música). Modera: Carme Tierz (Recomana).

13/12: Ester Villamor (teatre). LIVIANA (música) (a la imatge). Modera: Carme Canet (Catalunya Ràdio).

Totes les sessions començaran a les 19 h i són gratuïtes.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!