Heal i Anna Fontanet, a la segona sessió del 'Feedback'

29/09/2022 - 19:10 h

L'assaig obert estarà moderat pel periodista Borja Duñó i es farà dijous 13 d'octubre a les 19 h.

Després de la bona acollida de la sessió inaugural de la mostra “Feedback”, en la qual Luis Tabuenca va estrenar l’hipno-òpera titulada Dreamtime, aquest cicle d’assajos oberts en què artistes residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació entren en diàleg amb el públic viurà dijous 13 d’octubre la segona sessió. Hi participaran el grup de música Heal i la creadora escènica i ballarina Anna Fontanet. L’activitat començarà a les 19 h, es farà a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i l’entrada és lliure. Ho presentarà i moderarà el periodista Borja Duñó, de la revista Time Out.

La banda d’indie-rock Heal està formada per Laia Vehí (veu i guitarra), Edu Mató (baix), Raúl Pérez (bateria i percussions) i Dani Ambrosí (guitarra). Al “Feedback” faran un assaig obert que han titulat You saw me loosing at the Backyard, i es mostren molt il·lusionats perquè serà el primer cop que pujaran plegats a l’escenari davant del públic. Es defineixen com a quatre músics d’escenes i universos diferents que es deixen endur per les sinergies creatives que van sorgint quan estan junts, “un espai on sentir-se lliures per experimentar amb totes les influències que aflorin”.

Anna Fontanet prepara a la Fabra I escoltar com l’herba creix, un projecte amb el que proposa fer una immersió en l’espai, un recorregut, una partitura de moviment, crear una banda sonora visual orquestrada pels elements de l’entorn. Fontanet ha centrat el focus en els darrers anys en la creació de paisatges sonors partint de la interacció acústica amb el material sonor que ens envolta, generant una orquestra orgànica en el medi on es troba i sobre la qual recolza l’escena i el gest.

Consulteu aquí la programació de la mostra “Feedback”.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!