La Fabra, escenari del nou videoclip de TWIN

01/03/2023 - 10:05 h

La cantant Ana López l'enregistra sota el paraigües dels residents Hidden Track Records i amb l'estudi de disseny audiovisual Oscila.

L’últim projecte de pop electrònic d’Ana López, TWIN, s’ha fet present aquest dimarts 28 de febrer a la Fabra i Coats. La cantant ha enregistrat en un dels espais de la Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani una peça audiovisual que estarà lligada als dos propers llançaments discogràfics de l’artista, previstos per al 17 de març i el 14 d’abril. TWIN forma part del catàleg de músics de Hidden Track Records, projecte resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Del rodatge han sorprès especialment els efectes de llum. N’és responsable Oscila, un estudi de disseny audiovisual amb seu a Barcelona que usa la llum i la imatge com a mitjans d’expressió i comunicació. A través d’instal·lacions immersives, escenografia o mapes de projecció transmetren missatges basats en continguts fora dels límits tradicionals del 2D d’una pantalla. A més, mitjançant la investigació i l’experimentació, aquest estudi crea espais de reflexió profunds i immersius on l’espectador és el centre del missatge. Per a Oscila la llum és un vehicle de transmissió d’emocions.

Pel que fa a Ana López, després de formar part del grup Her Little Donkey va emprendre un camí en solitari sota el nom de TWIN, amb l’electrònica i els contrastos com a protagonistes, i el minimalisme com a aliat. Les cançons que ha publicat fins ara es mouen entre la delicadesa i allò salvatge, la suavitat i la intensitat, entre el clarobscur i els colors, entre l’ombra i la llum.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!