La Fabra 'juga' amb el DAU Barcelona

27/10/2022 - 13:05 h

L'11a edició del festival del joc es farà el cap de setmana del 19 i 20 de novembre, amb activitats per a totes les edats.

Us agraden els jocs de taula, el rol o els jocs tradicionals? Si la resposta és afirmativa, reserveu-vos el cap de setmana del 19 i el 20 de novembre, perquè al recinte de la Fabra i Coats s’hi farà el DAU Barcelona, un festival dedicat al joc i que aquest 2022 arriba a l’edició número onze. L’organitza l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i el seu comissari és Oriol Crespo, que s’estrena en el càrrec.

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acollirà diferents activitats, entre les quals l’anomenada Dau Nit, en funcionament entre les 22 h i les 6 h, i en què podreu portar els vostres jocs preferits i gaudir de l’espai amb la millor companyia. També el Gran Dau, espai per a gaudir tant de les últimes novetats com dels jocs clàssics. Es faran campionats de Troia, Safari Splash, Unmatched, King of Tokio, Anell únic, Carcassone i Punkapocalyptic, i també la Fàbrica de Creació serà on s’instal·larà l’espai “I tu, jugues en català?“, del Centre de Normalització Lingüística.

En altres punts del recinte de la Fabra i Coats hi trobareu iniciatives com el Dauet, per a infants de 3 a 10 anys, el Dau tradicional, on s’hi reuniran jocs populars de Catalunya, com ara el tir de fona, l’aixecada de càntirs, les bitlles de 9 i de 6, o el Concurs de Protojocs, que celebrarà la 9a edició. D’altra banda, hi haurà la participació dels guanyadors dels Premis DAU 2021, Bruce Whitehill, Johannes Sich, Michal “Elwen” Stach i Michaela “Min” Stachova, i, el 18 de novembre, es farà el lliurament dels Premis DAU 2022.

Uns dies abans, el 7 de novembre, arrencarà el Dau als barris, en què, fins al 17 de novembre, diferents espais i centre cívics de Barcelona presentaran el festival a tots els districtes de la ciutat i miraran d’acostar una mica més el joc a la vida quotidiana. I del 14 al 18 de novembre alumnes d’educació infantil, primària, i primer i segon d’ESO visitaran el DAU i faran tastets de jocs acompanyats de persones dinamitzadores. A l’alumnat de tercer i quart d’ESO se’ls oferirà la possibilitat de dur a terme una acció de servei comunitari en el marc del festival.

Trobareu tots els detalls del DAU Barcelona en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!