La Fira d'Economia Solidària de Catalunya, del 21 al 23 d'octubre a la Fabra i Coats

29/09/2022 - 13:44 h

Hi haurà uns 200 expositors i un centenar d'activitats.

Entre el 21 i el 23 d’octubre se celebrarà l’edició número 11 de la FESC, Fira d’Economia Solidària de Catalunya. El lloc: el recinte de la Fabra i Coats. Divendres 21 a la tarda es durà a terme la inauguració, mentre que dissabte la FESC serà oberta de 10 a 20 h, i diumenge de 10 a 14.30 h.

La FESC és la trobada anual de l’ESS (Economia Social i Solidària), moviment que formula una proposta política de transformació social a través de la democratització de l’economia, l’autogestió del treball, la priorització de les persones per sobre del capital i les relacions basades en la cooperació i la sostenibilitat de la vida. Acull totes les pràctiques econòmiques orientades a les necessitats humanes, gestionades de forma participativa i democràtica, i social i ecològicament responsables. L’ESS defensa que és possible fer una economia per la vida, que resolgui les necessitats socials posant les persones i el planeta en el centre. La FESC vol ser un espai de reflexió en comú sobre aquests reptes.

Qui la visiti hi trobarà una mostra d’entitats amb prop de 200 expositors i un centenar d’activitats, entre xerrades, tallers, concerts i altres propostes culturals. Les xerrades seran presencials però es podran seguir en directe també a través del web de la FESC. D’altra banda, al mateix recinte hi haurà servei de begudes i menjar, i també un espai reservat per a la canalla i dinamitzat per Tata Inti.

L’entrada és lliure. Per a més informació, cliqueu aquí.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!