La Poderosa porta quatre propostes a la 54a edició de l'IN_prescindibles

08/07/2024 - 11:02 h

Mostraran els seus projectes Diana Gadish, Laura Ramírez, Luciana Chieregati i Malén Iturri.

Els dies 12 i 13 de juliol es viurà a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació una nova edició de l’IN_prescindibles, la número 54. Organitzada pel col·lectiu resident La Poderosa, l’IN_prescindibles és una iniciativa que convida a diferents artistes que es troben en procés de creació d’un nou espectacle a fer-ne una presentació en públic, un lloc de trobada entre creadors i públic que conflueix en vetllades mixtes.

En aquesta ocasió, es mostraran quatre projectes singulars de quatre dones artistes:

Diana Gadish. Cruu. Aquest projecte es va iniciar com un estudi sobre la màscara del clown, on l’artista va investigar amb el maquillatge de pallasso clàssic europeu i amb els principis corporals de la màscara tradicional del Japó i de Bali (Indonèsia). Va treballar el llenguatge corporal i expressiu del clown a partir de la forma d’estructurar i codificar el cos d’aquestes tradicions.

Laura Ramírez. Oasis of Serenity. Un oasi és un paratge aïllat en el desert en el qual hi ha aigua i creix vegetació. És un paisatge dins d’un altre paisatge. Una possibilitat. Una esquerda. Un espai de resistència ideològica i de generació de coneixement col·lectiu. Oasis of Serenity és un personatge solitari, un camí oblic, una decisió desviada.

Luciana Chieregati. Manual de supervivencia coreográfica en paisajes post apocalípticos en resurgimientoEl trànsit entre ciutat i bosc és el lloc on es desenvolupa la investigació de l’artista. El cos i les relacions que estableix amb l’entorn són els llocs d’experimentació. L’escriptura, el manual on col·lectivitza les eines. Les danses que naixeran d’allà, el ritual, la invocació, la manera de vida d’un futur-passat-present que és ara.

Malén Iturri. Úvula. En aquesta etapa de la investigació, Malén Iturri convida a explorar llengües i cossos a partir del moure i el sonar. La pràctica es desplega des d’oralitats i vocalitats que posen el cos a l’escolta. Un cos que es deixa afectar pel que sona dins i fora.

Els quatre espectacles es podran veure tant el dia 12 com el dia 13, a partir de les 19 h. Per a més informació i entrades, cliqueu l’enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!