L’associació Las Pibas porta a Barcelona Barbi Recanati i Paula Trama

18/05/2023 - 11:10 h

La sala La Nau serà l’escenari de les actuacions, dijous 18 de juny a les 20.30 h.


L’Associació Cultural Las Pibas és un projecte resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació que promou la participació, incorporació i reconeixement de dones, lesbianes, trans, travestís i persones no binàries en la indústria cultural. El projecte té quatre àrees: la productora cultural Las Pibas Producen, la productora audiovisual Las Pibas Rec, l’espai de formació Las Pibas Formación, i la xarxa de sonidistas Las Pibas So. Las Pibas Producen organitza un concert diumenge 18 de juny a les 20.30 h a la sala La Nau (C/ d’Àlaba, 30), en què hi actuaran Barbi Recanati, Paula Trama i Dj Sujaila. Les entrades, al preu del 10,18 €, es poden adquirir anticipadament.

Barbi Recanati és compositora, cantant i guitarrista de Buenos Aires, nominada en dues ocasions als Grammy llatins. Es mou entre els gèneres rock, post punk i new wave, i en el concert del 18 de juny es presentarà en format “electro duo” acompanyada de Lux Raptor.

Paula Trama, també de Buenos Aires, és poeta, música i productora. Ha publicat àlbums com a solista i amb els grups Los Besos i Susi Pireli. A Barcelona, on va actuar per primera vegada l’any passat, hi portarà el seu darrer projecte en solitari.

Completarà la vetllada Dj Sujaila, amb una de les seves sessions en què combina reggaeton, dembow, guaratxa, hits d’electrònica i altres estils.

Més informació, en aquest enllaç.

A la imatge, Paula Trama.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!