L'hora de ballar al ritme del Carnaval

31/01/2023 - 16:13 h

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà l'escenari del 9è Ball de Carnestoltes, amb el grup d'animació infantil Can Cantem.

Arriben dies de disbauxa, i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació no en quedarà pas al marge! El Carnestoltes truca a la porta, i l’obrirem perquè grans i petits gaudeixin de l’espectacle infantil Vine a la festa, a càrrec del grup d’animació Can Cantem. Serà dissabte 18 de febrer a les 18 h, i l’entrada és lliure. Esteu tots i totes convidats a la Fabra i Coats per riure, saltar, ballar, cantar i cridar plegats!

Can Cantem és una companyia d’espectacles d’animació infantil nascuda l’any 2000, amb centenars d’actuacions i diferents treballs discogràfics publicats. Expliquen que els seus xous estan basats en la coneixença dels infants i les seves famílies i pensats per poder dinamitzar diferents festes populars on l’infant esdevé el veritable protagonista.

A l’entrada de la Fàbrica de Creació les famílies hi trobareu un espai de lactància, un canviador i lloc per deixar els cotxets.

Ho organitza la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar i l’Eix Comercial de Sant Andreu, amb el suport del districte de Sant Andreu i la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!