Neix el festival musical BONE, un pont creatiu entre Barcelona i Londres

24/05/2023 - 20:00 h

La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà l'escenari principal dels concerts diürns, que tindran lloc els dies 14 i 15 de juliol.

La música experimental té una cita a mitjans de juliol a Barcelona. S’hi durà a terme la primera edició del BONE x IKLECTIK Festival, organitzat, entre d’altres, per The Good Good, projecte associat a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i plataforma que programa, promou, produeix i comunica projectes i continguts culturals, principalment de música en connexió amb altres disciplines artístiques. Precisament a la sala polivalent de la Fabra serà on tindran lloc la majoria d’actuacions de la programació diürna. Els altres concerts de dia es faran a L’Ateneu L’Harmonia, també en el recinte de la Fabra i Coats. La sala Paral·lel 62 i la sala Taro acolliran actuacions de nit.

Segons explica l’organització, el BONE vol establir un pont aeri creatiu entre Londres i Barcelona, “permetent a les comunitats locals conèixer els projectes que s’estan generant simultàniament a les dues ciutats”. Hi actuaran més de 30 artistes, tots de l’avantguarda musical, i, per tant, el públic podrà gaudir de sons i nous talents de la música experimental.

“Entenem aquesta trobada com un espai per generar comunitat, i l’exploració de nous camins de creació musical, amb una mirada oberta i actual, des de l’electrònica fins a la música analògica i electroacústica, explorant gèneres com l’ambient, l’art sonor, el modular, el drone, el sound puzzle, el noise, l’industrial, l’abstracte, el downtempo, el live looping, l’improv…”, s’apunta des del festival.

L’esdeveniment començarà el 13 de juliol al Paral·lel 62, i arribarà a la Fàbrica de Creació el dia 14, amb actuacions, entre d’altres, de Cunningham Volt Serra, Pascal Savy (a la imatge) i Surgeons Girl. El festival continuarà el dia següent a la Fabra amb Ly Yilei (a la imatge de portada), Coàgul i England’s Council, entre altres artistes que pujaran a l’escenari. El punt i final d’aquesta primera edició del BONE es viurà a la sala Taro. El proper mes de desembre el festival se celebrarà a Londres.

Tota la informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!