Obertes les inscripcions del programa de formació 'Artista! Això t'incumbeix'

06/09/2022 - 07:00 h

Té per objectiu facilitar les eines que tot creador necessita per a gestionar i produir el seu projecte.

El projecte “Artista! Això t’incumbeix“, ideat per Anastàtica (residents al centre) i gestionat per la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, vol facilitar les eines que tot artista necessita per a gestionar i produir el seu projecte. Va destinat a artistes emergents i pensat per a aquells i aquelles que actuen a Catalunya, ja que s’ajusta als circuits culturals d’aquest territori. Les inscripcions per participar en l’edició d’aquesta temporada, la segona, ja són obertes, i es poden fer enviant un correu electrònic a fabraicoats@bcn.cat.

El programa inclou sis càpsules, que es faran en línia i amb una durada de dues hores cadascuna. La primera sessió, Estructura d’un projecte, es durà a terme el 20 de setembre i anirà a càrrec de Muntsa Roca, d’Anastàtica Cultural, amb la participació de Pia Mazuela, treballadora i productora cultural. Es parlarà de com transformar les idees creatives en un projecte de creació corrent.

El 4 d’octubre es tractarà sobre l’elaboració de pressupostos de producció i exhibició, mentre que el 18 del mateix mes es parlarà de la planificació d’un projecte. El 8 de novembre, sota l’enunciat Residències per a la creació es respondran qüestions com ara quins tipus de residència existeixen, o com accedir a uns residència i què suposa. La penúltima càpsula, el 22 de novembre, versarà entorn la distribució d’una producció. El programa finalitzarà el 15 de desembre amb Fer xarxa i mutualitzar recursos, en què s’exposarà el mapa de les xarxes existents i els espais específics dissenyats per fer-ne de noves.

Les formacions tindran format de webinars i seran en directe a les 12 h del migdia, si bé quedaran enregistrades per fer-les accessibles una vegada emeses.

Més informació i inscripcions a fabraicoats@bcn.cat.

Sobre Anastàtica

Anastàtica és un projecte de producció que vol promoure altres maneres d’entendre la gestió i la producció cultural. És un projecte d’acompanyament artístic des de l’òptica de suport mutu, economia de recursos, ecologia feminista i activisme cultural. Posa èmfasi en la proximitat real amb les artistes que s’acompanyen i en la proximitat a les seves realitats i conjuntures econòmiques i socials. Actualment acompanyen i col·laboren amb Siberia-Paloma Muñoz, Explica Dansa, laSADCUM, Maria Jurado, Mos Maiorum i Carlota Grau.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!