Obertes les inscripcions per participar a la quarta edició d'Horagai

20/06/2024 - 16:46 h

És un taller d'immersió al cinema per a joves tutelats i extutelats que organitzen els residents La Selva.

Impulsat per la cooperativa La Selva. Ecosistema Creatiu, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, Horagai és un projecte de formació i creació en cinema dirigit a joves tutelats i extutelats acollits per l’Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats (ASJTET). L’objectiu: introduir-los al món del audiovisual com a eina comunicativa i d’empoderament. A través del programa proposat, els i les joves aprenen i s’exerciten en la tècnica i creació audiovisual explorant tots els processos de creació cinematogràfica, que culmina amb la realització de dos curtmetratges.

La quarta edició del taller començarà el 9 de setembre de 2024 i finalitzarà el 21 de desembre de 2024. Tindrà lloc els dilluns i dimecres de 17 a 19 h a la Fàbrica de Creació, i les projeccions dels dos curts arribaran el gener de 2025. Les inscripcions per participar a Horagai ja són obertes, i s’hi poden apuntar tutelats i extutelats que tinguin entre 16 i 20 anys. Hi ha temps fins al 26 de juliol.

Dues sessions informatives per a educadores

Abans de finalitzar aquest mes de juny, els dies 26 a les 17 h i 27 a les 12 h, La Selva organitza dues sessions informatives adreçades a educadores amb la finalitat de resoldre qualsevol dubte sobre el programa Horagai. Les sessions es faran en línia, i es poden fer les inscripcions aquí.

Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!