Parking Shakespeare celebra 15 anys amb 'Molt soroll per res'

09/07/2024 - 18:56 h

Fins al 28 de juliol la companyia resident representarà l'obra al Parc de l'Estació del Nord.

La companyia Parking Shakespeare revisita el clàssic Molt soroll per res en l’any en què celebra el 15è aniversari de la seva fundació. Fidel a la seva trajectòria, la companyia porta l’obra aquest mes de juliol al Parc de l’Estació del Nord, on es podran sentir les paraules del dramaturg anglès cada tarda, excepte dimarts i dimecres, a les 19 h fins al 28 de juliol. L’entrada és lliure.

Parking Shakespeare ha estat assajant aquests últims mesos l’espectacle a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, ja que és companyia resident. L’adaptació del text, com també la direcció de l’obra, ha recaigut en Jaume Viñas, que defineix Molt soroll per res com “una de les comèdies més cèlebres de Shakespeare, una oda a l’amor des de diferents angles”.

Viñas també manifesta que la versió que n’han fet enguany beu de la tradició siciliana, la música popular italiana i el caràcter del Mediterrani, “orbitant temes com la manera d’estimar-se als nostres dies, les segones oportunitats que ens pot brindar l’amor i el privilegi blanc vençut pel gran monstre que mou el món: els diners”. Interpreten la peça Mireia Cirera, Lulu Cormican, Adrià Díaz, José Pedro García Balada —també director artístic de l’obra—, Pep Garcia-Pascual, Cristina López, Cristina Martínez, Ariadna Matas, Leo Raventós i Anna Roy.

Per a més informació, cliqueu l’enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!