Presentació doble a la Fabra dels projectes finals del programa 'EN RESiDÈNCiA'

03/06/2024 - 16:34 h

Amb la participació dels residents Tatiana Donoso i Biel Llinàs i dels instituts La Sagrera Sant Andreu i Nou Barris.

La 15a edició del programa “EN RESiDÈNCiA“, que promou la recerca, la investigació i l’experimentació de forma conjunta entre artistes, alumnat, docents i equips de mediació, arriba a la seva recta final. Ho fa amb les presentacions públiques en diferents espais de la ciutat dels projectes treballats durant el curs. La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acollirà la presentació de dos d’aquests projectes. Serà dimarts, 11 de juny, a partir de les 17.30 h, i hi pot assistir tothom que ho desitgi.

La presentació doble comptarà amb “No hay nada más lindo que lo que hacemos juntas“, de Tatiana Donoso en residència a l’Institut La Sagrera Sant Andreu, i “Aula Portàtil“, de Biel Llinàs en residència a l’Institut Nou Barris. Tant Donoso com Llinàs són artistes residents de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Sobre ‘No hay nada más lindo que lo que hacemos juntas’

Es tracta d’una instal·lació tèxtil i sonora que recull un conjunt de peces produïdes per l’alumnat a través de diverses pràctiques artístiques (fotografia, dibuix, poesia i brodat), amb la intenció de teixir un relat de memòria sobre allò quotidià i íntim de les seves vides. Aquest projecte ha tingut el comissariat i la coordinació de L’Afluent, Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

Sobre ‘Aula Portàtil’

Què és tot allò que pot ser una aula? Quines coses volem què hi passin? Què hi pot succeir? L’alumnat de l’Institut Nou Barris ha generat una aula portàtil a escala real per transportar-la per diferents indrets del barri i així anar descobrint llocs, persones, la història… Tot plegat recollit en una publicació diari que és un recull de totes les accions realitzades. Amb el comissariat i la coordinació de l’Associació A Bao A Qu.

La presentació doble de l’11 de juny s’allargarà fins aproximadament les 19 h i s’oferirà orxata als assistents.

“EN RESiDÈNCiA” forma part del conjunt de programes públics de Cultura i Educació, i està liderat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i el Consorci d’Educació de Barcelona. Més informació, en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!