Recupera les càpsules del programa de formació 'Artista! Això t'incumbeix'

18/01/2023 - 16:15 h

Les sessions volen facilitar les eines necessàries per a gestionar i produir un projecte.

Ja podeu trobar a l’apartat Multimèdia del web les sis càpsules del programa de formació “Artista! Això t’incumbeix“, ideat pels residents Anastàtica i gestionat per la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Les sessions van tenir lloc entre el 20 de setembre i el 15 de desembre de 2022 i es varen poder seguir en directe, i ara les podeu recuperar.

Els vídeos són d’especial interès per a artistes emergents i que actuïn a Catalunya, ja que els continguts s’ajusten als circuits culturals d’aquest territori. Tracten de facilitar les eines que tot artista necessita per a gestionar i produir el seu projecte. A la primera sessió es parla de com transformar les idees creatives en un projecte de creació corrent; la segona fa referència a l’elaboració de pressupostos de producció i exhibició; la tercera tracta de la planificació d’un projecte; la quarta entorn les residències per a la creació; la penúltima sobre la distribució d’una producció, i la sisena té per nom Fer xarxa i mutualitzar recursos.

Totes les càpsules, aquí.

Sobre Anastàtica

Anastàtica és un projecte de producció que vol promoure altres maneres d’entendre la gestió i la producció cultural. És un projecte d’acompanyament artístic des de l’òptica de suport mutu, economia de recursos, ecologia feminista i activisme cultural. Posa èmfasi en la proximitat real amb les artistes que s’acompanyen i en la proximitat a les seves realitats i conjuntures econòmiques i socials. Actualment acompanyen i col·laboren amb Siberia-Paloma Muñoz, Explica Dansa, laSADCUM, Maria Jurado, Mos Maiorum i Carlota Grau.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!