Segona convocatòria de residència per a comissari o comissària entre Barcelona i Madrid

06/03/2023 - 12:35 h

L'organitzen el Centro de residencias artísticas de Matadero Madrid i LOOP Barcelona, mitjançant un acord amb Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i el Santa Mònica.

Fins al 10 de març és oberta la convocatòria del Centro de residencias artísticas de Matadero Madrid i LOOP Barcelona, amb un acord amb el Santa Mònica i la Fabra i Coats:  Fàbrica de Creació, d’una residència artística per a un comissari o comissària, residència que es dividirà en dues parts: durant el mes de maig de 2023 a Barcelona acompanyada i gestionada per LOOP en col·laboració amb Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i Santa Mònica, i una segona estada el mes de juny de 2023 a Madrid, gestionada pel Centro de Residencias Artísticas de Matadero Madrid. Com a resultat de la residència, el comissari o comissària programarà dues sessions durant el primer trimestre de 2024, en el marc del programa Dimarts de vídeo del Santa Mònica.

És la segona vegada que es fa aquesta convocatòria. L’any passat va ser escollida, d’entre 58 candidatures presentades, la comissària i investigadora independent Gemma Darbo (a la imatge, Anyplace/Qualsevol Lloc (2022), de Noha Mokhtar, Júlia Nueno i Xavier Nueno, al Santa Mònica comissariat per Darbo). La iniciativa té com a objectius proporcionar un espai de feina, recursos econòmics, acompanyament institucional i visibilitat internacional a un comissari o comissari d’origen nacional o internacional, i facilitar-li el coneixement del teixit artístic de Barcelona i de Madrid.

Trobareu les bases de la convocatòria i més informació en aquest enllaç.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!