Un febrer amb tres sessions de la mostra 'Feedback'

24/01/2023 - 12:48 h

Entre aquestes, n'hi haurà una de destinada al públic familiar, diumenge dia 12 al migdia.

Els dies 3, 12 i 24 de febrer teniu cites a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació amb el “Feedback”, la mostra en què els espectadors gaudeixen en primícia del fragment d’un nou espectacle que estan preparant creadors residents a la Fabra i, al mateix temps, poden aportar les seves opinions i impressions. Seran les tres darreres sessions de la primera edició d’aquesta mostra.

Divendres 3 pujaran a l’escenari Kònic Lab i Joana Dark. Els primers faran una presentació performativa sonovisual del seu projecte de realitat virtual titulat INMINEXO. Es tracta d’un videojoc en un entorn digital 3D i interactiu, que permet al públic obtenir la sensació immersiva a través de la navegació virtual, des d’una experiència conduïda a temps real per les persones actuants i/o audiència (quan es presenta com a projecte escènic), o bé per una o dues persones de l’audiència (quan es presenta com a projecte expositiu). Pel que fa a Joana Dark, presentarà La Lireta, projecte musical que neix amb la intenció de transportar al moment actual aquelles cançons que varen deixar constància del costumbrisme i les tradicions del segle passat. La vetllada començarà a les 19 h, i moderarà el col·loqui Manuel Pérez, crític d’El Periódico de Catalunya i director de la revista Entreacte.

Diumenge 12 de febrer arribarà la primera sessió de “Feedback” dedicada al públic familiar. S’hi podrà veure, a partir de les 12 h del migdia, l’espectacle de circ d’Oriol Borràs Proxima Centauri, peça que s’estructura segons les fases de la vida d’una estrella i que té entre els seus objectius cercar nous llenguatges circenses a través del concepte d’obstacle. I també el documental escènic multidisciplinari adreçat a infants Indestructibles, que recull fragments de vida de nens i nenes del continent africà. Martí Figueres, de Núvol, serà l’encarregat de presentar l’acte i moderar el debat.

La darrera sessió, la del 24 de febrer a les 19 h, tindrà com a creador participant Chuso Ordi (audiovisual i música) i un altre artista o grup per determinar. Ordi projectarà la seva pel·lícula experimental Autopista Yphsis, realitzada amb dibuixos en moviment, incidint, modificant i manipulant fotograma a fotograma més d’un centenar de metres de pel·lícula de polièster transparent. Un treball cinematogràfic analògic i sense càmera, on la narració figurativa està en constant diàleg amb l’experimentació i exploració de les textures lumíniques que garanteix el dispositiu per la qual ha estat pensada: el projector de 16mm. Presentarà i moderarà Rosa Díaz, de l’Agència EFE.

Totes les sessions són d’accés lliure.

*La imatge que acompanya aquest article correspon al projecte de realitat virtual INMINEXO, de Kònic Lab.

..

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!