Activitats a Fabra i Coats - Fabrica de Creació" Barcelona Modern Ensemble interpreta House.Music.Europe"

15/10/2023

Barcelona Modern Ensemble portarà a l’escenari de la Fabra el projecte “House.Music.Europe“. Aquell dia s’estrenaran diverses obres co-creades per quatre equips artístics de països diferents (Àustria, Espanya, Hongria i Sèrbia) relacionades amb el concepte de “llar”. Serà la culminació d’un projecte d’àmbit europeu començat l’any 2021 i que ha recopilat les històries i opinions de moltes persones per tal de reflexionar sobre aquest tema, tot integrant-les en un procés de creació artística.

Entre la dotzena d’artistes emergents participants del projecte hi trobem Julio César Palacio, compositor i artista sonor resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Julio César Palacio és un artista multimèdia, músic experimental i també arquitecte, que treballa amb so, vídeo i mitjans mixts, sovint amb projectes específics de so i llocs, amb l’objectiu de nodrir una connexió més profunda i encarnada amb els paisatges sonors que ens envolten. Nascut a Veneçuela però establert a Barcelona, aquest explorador sonor utilitza una barreja de so analògic, enregistraments de camp i processament digital per compondre música micro-tonal abstracta i arítmica. La seva recerca se centra en l’estudi dels fenòmens acústics, l’expansió del rang de percepció auditiva humana, l’espaialització del so, la marxa sonora, els infrasons, l’electromagnètica, l’escolta profunda, l’anàlisi del paisatge sonor, la bioacústica i la recollida de dades sonores relacionades amb la conservació del medi ambient.

Horari

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!