Visites guiades a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Des de 15/01/2023 al 16/07/2023

Mitjançant aquests itineraris podreu descobrir el passat i el present de la nau principal de Fabra i Coats. Com a fàbrica de filatures va ser un espai innovador, i avui innova en cultura. Podreu conèixer allò que preparen els artistes residents, com també curiositats de la fàbrica, la seva història i la seva arquitectura. Recordem que la Fabra i Coats va ser una gran fàbrica de fils i teixits, símbol del patrimoni industrial de la ciutat.

Aquí els i les participants sabran detalls sobre com era la vida a la fàbrica de filatures en el passat, sobre les residències artístiques i també que per aquests espais han passat artistes com Rosalía, Mishima, Fermín Muguruza, Za! o la companyia de dansa La Veronal. L'itinerari finalitza tornant a la planta baixa i entrant a les sales polivalents, un impressionant espai amb columnes de ferro colat, que acull festivals, fires i actuacions musicals.

Horari
Observations

Cal inscripció

Subscriu-te al nostre butlletí

Assabenta’t de les activitats destacades de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona. Residències artístiques, festivals, concerts, activitats educatives i moltes altres activitats.

Subscriu-te!