Atresbandes, companyia resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, farà el 17 de juny a les 13 h un assaig obert d'una part de la seva peça Aspecte global d'una qüestió, obra que els dies 10, 11 i 12 de juliol serà a l'escenari del Teatre Lliure de Montjuïc en el marc de la programació del Grec Festival de Barcelona. L'assaig és obert a tothom i gratuït prèvia inscripció, tindrà lloc a la Fabra, i en acabat hi haurà una xerrada amb la participació dels assistents i la presència d'un prescriptor que farà de pont entre el públic i la companyia.

L'activitat forma part de Factoria Grec, una proposta d'anar al teatre d'una altra manera i que organitzen el mateix festival i el portal Recomana.cat. A Factoria Grec els espectadors es poden endinsar en els processos de creació i conèixer els i les artistes.

Aspecte global d'una qüestió es pregunta quina és la relació entre les coses qüotidianes i els grans esdeveniments coneguts arreu del món. Convida els espectadors i espectadores a aplicar el que anomenen “la paciència del voyeur” per tal de mirar-se des de la butaca un seguit de situacions quotidianes superposades que acabaran revelant el diàleg amb un gran fet. Tot passa el 24 de març de 2015, jornada en la que es va estavellar el vol 9525 de la companyia Germanwings. Formen Atresbandes Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu l'aquí.