Biel Llinàs, resident de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, presentarà dijous 26 de maig a la Fabra la publicació Self Storage. Estéticas de la emergencia habitacional. El volum, editat amb el suport de les Beques d’investigació i experimentació artística La Escocesa 2020, l'ha fet a quatre mans amb Ada Fuentes, i explora la intersecció entre creació emergent i emergència residencial a la Barcelona contemporània a partir de l’assaig, la relatoria gràfica i la fotografia.

L'obra vol respondre a qüestions com ara quins actors conformen aquest panorama, quines problemàtiques espaials travessen la vida i la pràctica artística a la ciutat, o quins nous imaginaris sorgeixen amb la creixent mercantilització de l’habitatge. El projecte d'investigació i experimentació de Llinàs i Fuentes aborda les lògiques subjacents en l'emergent demanda de productes estandarditzats, econòmics i genèrics, en un moment de ferotge globalització en què l'habitatge deixa de ser un dret fonamental i s'insereix al mercat, degenerant en infrahabitatge.

La presentació començarà a les 19 h, tindrà lloc a la segona planta de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, i les places són limitades. Cal fer inscripció prèvia a bielllinas@outlook.com.