Els residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació del Col·lectiu Pedant a Missa i Repicant mostraran diumenge 26 de juny mitjançant una cercavila pel recinte de la Fabra el seu muntatge El Perro Cantautor, de Hambriento a Emperador. La ruta començarà a les 18 h i durarà aproximadament dues hores.

El Perro Cantautor, de Hambriento a Emperador és una proposta escènica de teatre de carrer en format de comèdia musical sobre rodes i en deu sainets. Una faula per a nou músics i actors i actrius que descriu el viatge de tres personatges des de la misèria fins a l'èxit empresarial. El text vol ser una paràbola entorn la idea de l'individualisme liberal, imperant en el model econòmic que regeix la nostra societat. L'ocupació de l'espai públic es fa amb l'objectiu de donar una finalitat cultural a un indret que no està pensat amb aquest objectiu, i per tant reivindicar la democratització de la cultura.

El Col·lectiu explica en la sinopsi: "En època de les Croades, un gos malviu en la més profunda misèria en una posada de camí ral, maleint la gana que li fan passar, i malaguanyant els seus dies netejant la merda que van deixant els pelegrins al seu pas. Tanmateix, el gos professa en la intimitat una passió: escriu cançons, i amb molt de talent. Venut a un Duc que va camí de Terra Santa, el nostre gos haurà d’aprendre a sobreviure gràcies a la seva vocació, i descobrirà que l’estirp no pot res contra el talent. Portant l’estendard de tots els miserables que fugen dels seus pobles podrits al fons d’Europa, el seu nom, Perro, estarà per bé o per mal en boca de tothom".

La direcció i dramatúrgia és de Quim Carandell i Lluc Valverde, que interpreten la peça acompanyats de Gabriel Bosch, Roger Cassola, Andreu Galofré, Louise Good i Laura Roig.