Segueixen les sessions del programa de formació, ideat per Anastàtica (residents al centre) i gestionat per la mateixa Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. Artista! Això t’incumbeix! és un programa gratuït, destinat a artistes i agents culturals de qualsevol disciplina, amb particular atenció a les arts escèniques, que té com a objectiu facilitar eines i coneixements bàsics per dur a terme tot el procés de creació artística, passant pels quatre estadis: recerca, producció, exhibició i distribució. 

Per inscriure's cal omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ. La inscripció es pot fer a la totalitat de les sessions o a les que es desitgi. Són gratuïtes i es realitzen via Zoom de 12h a 14h, sempre en dimarts.

Les sessions que resten en aquest darrer tram de l’any són les següents:

 

16 DE NOVEMBRE
CONFECCIÓ D’UN PRESSUPOST DE PRODUCCIÓ I EXHIBICIÓ

Com es planteja el valor d’un projecte cultural. La bíblia, el document que guiarà tot el procés. Com valorar totes les partides a tenir en compte: despeses i previsió d’ingressos; equilibri entre les partides; balanç d’entrades i sortides.

 

30 DE NOVEMBRE
CIRCUIT DE PREMIS, CERTAMENS, FESTIVALS I AJUTS A LA MOBILITAT

Mapa i calendari de convocatòries a nivell local, nacional i europeu; xarxes i catàlegs per a programadors (Districte Cultural, programa.cat, Danza a escena, Excenario, Platea... ); recursos per a la mobilitat (Institut Ramon Llull, Ajuts Programa PICE mobilitat).

 

14 DE DESEMBRE
PATROCINIS PRIVATS

Com accedir-hi. El mecenatge. Estudi de models de convocatòries: Art for Change, Funcació La Caixa, i el Premi Lluís Carulla.

 

Anastàtica són la Muntsa Roca i la Rita Stivala, que decideixen unir-se per promoure altres maneres d'entendre la gestió i la producció cultural. És un projecte d'acompanyament artístic des de l’òptica de suport mutu, economia de recursos, ecologia feminista i activisme cultural. Posa èmfasi en la proximitat real amb les artistes que s'acompanyen i en la proximitat a les seves realitats i conjuntures econòmiques i socials. Actualment acompanyen i col·laboren amb Siberia-Paloma Muñoz, Explica Dansa, Group LaBolsa, Silvia Batet, Elena Lalucat, Elena Zanzu, Métrica Barbara, La Quebrá, Anna Rubirola i laSADCUM.

>>>FORMULARI D’INSCRIPCIÓ<<<