"Manual tal cual sin más" és el títol del taller que divendres 20 de maig, de 18 a 20 h, organitza El club del fracàs, resident a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, amb dinamització de la docent i artista Mar Medina. Serà una sessió en què les persones inscrites es mouran guiades per alguns exercicis proposats per Medina. Una tarda per sentir plegades les relacions que establim amb els tactes i els cossos. Les places són limitades, i les inscripcions cal fer-les via correu electrònic a l'adreça laralamartinez@gmail.com.

Mar Medina és graduada en Història de l'art per la Universitat de Barcelona, i es va formar com a ballarina en diferents ciutats europees i en el Movement Research de Nova York. El CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la UB, ha publicat el seu treball sobre somaestètica i dansa. Com a intèrpret ha treballat en diferents companyies i espectacles i també ha estrenat propostes com a coreògrafa i performer. Com a docent ha fet classes a espais de dansa com tragantDansa i a centres municipals com l'Escola de Música-Centre de les Arts de l'Hospitalet de Llobregat o el Conservatori de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès. Des de l'any 2008 forma part de la plantilla de l'ESAD d'Eòlia on imparteix matèries relacionades amb tècniques de coneixement corporal, pedagogia de les arts escèniques i Història de les arts de l'espectacle. És professora al Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre de Barcelona.

Pel que fa a El club del fracàs, està encapçalat per Lara Martínez i uneix humor i art. La seva idea inicial era fer "un club de fracassades d'escriptura", segons comenta Martínez, però es va anar convertint en un espai de tallers i un "disparador de fanzines i altres creacions amb pocs recursos".

Taller Club Fracàs Mar Medina