La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà un dels espais del Festival Mixtur 2022, que del 5 al 16 d'octubre viurà la seva onzena edició. El Mixtur va néixer a Barcelona amb la voluntat d’impulsar la creació, la pedagogia i la difusió de la música i l’art sonor del nostre temps, sempre en relació amb la recerca tant sobre el so en sí mateix com sobre la seva interacció amb les altres disciplines artístiques.

L'esdeveniment ja ha fet pública la programació, un programa format per concerts, conferències, taules rodones, instal·lacions, activitats pedagògiques i master class. Són molts els actes que es duran a terme a la Fabra i Coats. Per exemple, el 6 d'octubre hi haurà les conferències de l'artista Daniel Apodaka, del músic Michael Beil, i de la compositora Edith Canat Chizy, així com un espectacle itinerant titulat Sosoveuveu i un concert del Trio Accanto. El dia següent s'obriran les portes a l'alumnat i al professorat de primària perquè es pugui acostar a la música contemporània, i també hi haurà una trobada amb la compositora i artista sonora Reiko Yamada. Aquest 7 d'octubre també es podrà seguir un conferència de la música Misato Mochiziki (a la imatge) i una trobada entre Raquel García-Tomàs, compositora especialitzada en creació interdisciplinària, i Pere Ginard, il·lustrador i cineasta.

Algunes altres propostes que acollirà la Fabra seran els concerts de Broken Frames Syndicate (dia 8) i d'Ensemble Suono Giallo (dia 9), la instal·lació sonora d'Osvaldo Cibils (diferents dies del festival), o la classe magistral de saxòfon a càrrec de Marcus Weiss.

Trobareu tots els detalls de la programació en aquest enllaç.