Germà Aire acudirà el proper 17 d’octubre a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació a presentar les cançons de Gornal, el seu nou treball. L’actuació s’enquadra en el cicle Els Concerts de la Fabra que realitzem en col·laboració amb la cooperativa resident L’Afluent i serà una ocasió immillorable per descobrir com sona en viu un disc que es publica tan sols uns dies abans, l’1 d’octubre, mitjançant el segell Hidden Track Records.

Gornal, l’esperada continuació a Sempre (2018), pren el nom d’una masia de Gurb que va ser durant més de deu anys el local d’assaig de Germà Aire i de més bandes de l’escena osonenca com Mates Mates, Furguson, L’Hereu Escampa, entre d’altres.

L'ànima d'El Petit de Cal Eril, productor del nou disc
Per a l’enregistrament han volgut tornar a comptar amb Joan Pons, que va liderar les sessions de gravació al Teatre de Cal Eril de Guissona entre l’agost i el setembre de l’any passat. Allà, les cançons del seu compositor i veu principal, Luca Masseroni, van acabar de prendre forma amb l’ajuda de Pons -l’ànima d’El Petit de Cal Eril- i la resta de la banda, l’Andreu Ribas, en Joan Paré i en Gudi. Una producció que resulta cada cop més meticulosa i curada, més concreta i més feta a mida de les paraules. Unes paraules que canten a la incertesa que provoquen els grans enigmes de l’existència com les partícules elementals, els límits de la percepció, el temps, el món quàntic o els límits de l’espai.

Diumenge 17 d’octubre, a les 19:30h

Entrades a 8€ anticipada i 10€ a taquilla. Es poden adquirir ja en aquest enllaç.