El dia 15 de setembre per la tarda s’estrena a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació el curtmetratge Cotó fluix. Es tracta d’una ficció realitzada per l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut La Sagrera de Sant Andreu amb l’acompanyament de Teleduca. Educació i comunicació, entitat resident a la Fàbrica de Creació.

Cotó fluix està ambientada al Sant Andreu de fa més de cinquanta anys, a finals de la dècada dels seixanta del segle passat. Els estudiants responsables d’aquesta peça audiovisual han tirat endavant el projecte passant per tot el procés de creació cinematogràfica i, a l’hora d’inspirar-se, s’han servit d’una sèrie de preguntes: Com eren aleshores els usos i els costums al barri? Com eren els processos migratoris? Com eren les relacions LGTBI?  

L’estrena serà el dia 15 de setembre, a les 18h, i cal confirmar assistència a l’adreça de correu electrònic  dinamitzacio_teleduca@pangea.org

D’altra banda, l’Escoleta de Cinema, projecte de Teleduca posa en marxa dues propostes educatives adreçades a infants. Per una banda, a partir de l’1 d’octubre comença l’activitat extraescolar Descobrim-nos fent cinema, oberta a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys de tota la ciutat. Per a inscripcions i més informació, cal escriure a escoletadecinema@gmail.com fins al 23 de setembre. Per l’altra, durant quatre dissabtes al matí, a partir del 9 d'octubre, infants de 8 a 13 anys podran participar a l’anomenat Casalet de Tardor a l’Ateneu L’Harmonia, on s’experimentaran totes les fases de creació d'una peça audiovisual. Inscripcions i més informació en aquest enllaç.