Fabra i Coats: Fàbrica de Creació serà, de nou, un dels espais destacats del FLIC, el festival de literatura i arts infantil i juvenil, que enguany arriba a la seva onzena edició. Entre l’1 i el 5 de febrer, la Fàbrica acollirà les principals activitats de la secció FLIC Escola, que té com a objectiu fomentar l’interès dels nens i nenes cap a la literatura i la seva relació amb altres arts, posant en valor la paraula dita, escrita, feta imatge o fins i tot ballada. 

La proposta que es duu a terme a la Fabra, Experiències Literàries, consta de dos tallers entorn a la literatura i els llibres. L’activitat, que tindrà lloc a les sales polivalents de la planta baixa de l’equipament, s’adreça tant a petits (P5, i 1r i 2n d’Educació Primària) com a grans (3r, 4rt i 5è d’Educació Primària).

L’alumnat de P5, 1r i 2n participarà en la creació col·lectiva d’un poema-cartell en petits grups, mentre que els alumnes de 3r, 4t i 5è crearan microhistòries a partir dels llibres de la selecció FLIC Recomana, que s’enregistraran amb una càmera instantània, diferents sets, attrezzo... 

L’activitat Experiències Literàries compta amb places limitades, i el preu és de 150€ per grup/classe amb dos mestres acompanyants. 

Informació i reserves a través d’aquest formulari online (petits) o aquest formulari online (grans), del correu hola@flicfestival.com o del telèfon 93 213 59 91.

Més informació sobre Experiències Literàries en aquest enllaç.

Imatges de Tristan Pérez-Martín

,