El pròxim 28 de novembre, la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació torna a sumar-se a la Festa Major de Sant Andreu amb La Fàbrica en Obert. De 18 a 22h de la tarda, les portes del nostre centre estaran obertes a tothom per poder gaudir de SEISMES, una mostra col·lectiva i oberta dels artistes i dels residents a Fabra i Coats – Fàbrica de Creació i Centre d’Art Contemporani de Barcelona. 

SEISMES és un gran happening amb diverses accions artístiques dels artistes residents de la fàbrica. El públic podrà descobrir durant tota una jornada el talent dels creadors i creadores de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, així com reconèixer la vinculació entre els artistes i les diferents entitats que hi resideixen. 

La quarta edició de SEISMES porta per títol “Rituals de supervivència comunitària”. 37 artistes visuals, de música, d’arts escèniques, digitals i de moviment, mostraran més de 14 accions en forma de vídeo, concerts, escultures, instal·lacions i peces d’arts escèniques en directe. En aquest especial 2020 es podrà veure tot un ventall de peces de nova creació, totes elles fruit de la col·laboració inèdita i creada per a l’ocasió entre les mateixes residents, des d’una mirada contemporània i compromesa, amb un esperit reivindicatiu, dialogant i pretesament sanador.

Podeu descarregar el programa d'activitats al PDF que incloem en aquesta pàgina.

A causa de la situació d’emergència sanitària, els visitants hauran de registrar-se prèviament en la web de Fabra i Coats per poder accedir a les accions celebrades a la sala polivalent 2. Pots reservar la teva entrada omplint aquest formulari.

L'accés a la sala polivalent 1 NO requereix reserva, tot i que l’aforament és limitat. L’accés serà per ordre d’arribada i es gestionarà in situ una llista d'espera. 

---

Participen a SEISMES 2020:  Aalbers, Aldo Aranda, Anacrónica, ArsGames, Blood Quartet, Christian Len, LIVIANA, Claudio Correa, Escoleta de Cinema, Genís Rigol, Irma Marco, Jessica Moroni, Ji Xuen, Juan J. Ochoa, KONIC-LAB, LiveMedia, Luís Tabuenca, Malike Housseini, María Alcaide Romero, Meritxell Omuses, Mertxe Hernández-Herrán, Nadir, Ominira-Extinction, Pamela Briones Pérez, PEDRA, Ràdio Fabra, Ramon Casamajó (Turing Tarpit). 

Les i els artistes residents han elaborat un manifest que reflecteix l’esperit de Seismes 2020 i que pots llegir també al pdf que adjuntem.