Divendres 18 de desembre a les 17.30h, FAACCC (Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya) presenta 'Ràdioestació Roda’, un magazín d’art en viu, a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. 

Així mateix, dels dies 28 al 30 de desembre FAACCC organitza, juntament amb el col·lectiu Basket Beat, ‘Tocant les pilotes’ unes jornades de formació perquè els professionals del sector socioeducatiu revisin el seu rol com a educadors i incorporin les arts com a eina de treball.

El Festival està concebut com un punt de trobada entre veïns, professionals, organitzacions, acadèmics, institucions i estudiants al voltant de la participació cultural i el compromís artístic arrelat al territori. 

RÀDIOESTACIÓ RODA

Divendres 18 de desembre, de 17.30h a 19.30h

Presencial a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Un magazín de ràdio en viu, un contenidor de preguntes complexes carregades de la memòria de cicatrius d’infància i de sensacions de la pandèmia, per respondre amb la senzillesa del pensament sonor en col·lectiu.

Inscripcions aquí.

TOCANT LES PILOTES

‘El treball grupal des d'una perspectiva política. Basket Beat: una proposta artística per revisar el nostre rol com a educadores’

28, 29 i 30 de desembre, de 10 a 14.30h

Presencial a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació

Jornades que reivindiquen un espai de trobada per a professionals on aquests puguin revisar el seu rol i la seva mirada dins de l’àmbit socioeducatiu, a la vegada que incorporen nous recursos i estratègies de l’art, la pedagogia i la psicologia que puguin ser directament aplicables a l’educació i l’acció social.

Inscripcions i més informació en aquest enllaç.