El 15 de setembre comença la ronda de finançament de la segona Convocatòria de la iniciativa de Fundació Goteo, en col·laboració amb la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i l'ICUB, per facilitar el finançament de projectes dels actuals residents de la Fàbrica de Creació.

Aquesta iniciativa, anomenada #CanalFiC, combina el finançament col·lectiu, l’anomenat crowdfunding, a través de la plataforma Goteo, amb el suport institucional de l’ICUB, que aporta una borsa de 4.000€ (matchfunding) per complementar les aportacions monetàries que faci la ciutadania. 

En l’actual convocatòria, són dos els projectes culturals de residents participants: el SOLC Festival i l’obra multidisciplinària Dreamtime. En les darreres setmanes, abans de l’inici de la fase de finançament del 15 de setembre, ambdós projectes han gaudit de l’acompanyament especialitzat de l’equip de la Fundació Goteo en la fase de redacció i disseny final de la campanya.

Dos projectes d'interès

La primera edició del SOLC Festival · Bioart Society es defineix com una festa de les arts, les accions i les recerques que vol traçar la línia sempre mutant entre les formes urbanes i rurals, una oportunitat per acreditar les narratives i experiències entre unes i les altres. Més informació i aportacions, en aquest enllaç.

Dreamtime, per la seva banda, és una obra per a dansa, música i vídeomapping concebuda com una "hipnopera". Un treball escènic basat en els somnis d'una sèrie de persones, a partir dels textos de l'escriptor portuguès Gonçalo Tavares i de la música del resident Luis Tabuenca. Més informació i aportacions, en aquest enllaç.