La Poderosa, col·lectiu resident a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, acomiada l’any presentant una nova convocatòria de residències de creació i investigació de cara a 2022. Aquest cop obre dues modalitats diferents; la data límit per a la presentació de propostes a ambdues línies és el 17 de gener.

La primera de les modalitats de residència és la del format ja emblemàtic anomenat IN_prescindibles. Proposa un espai de trobada on els artistes tenen la possibilitat de compartir els seus processos al llarg de deu dies consecutius a la Fàbrica de Creació. Els diversos creadors coincidiran en dues presentacions públiques, un espai de prova-error i de recerca encara flexible, on aquesta obertura al públic ajuda els creadors a entendre i evolucionar les seves pràctiques artístiques.

A l’altra modalitat se l’anomena Altres Residències i s’impulsa per donar cabuda a projectes de petit format, que estiguin en els seus inicis o que una residència els pugui ajudar a completar la seva creació.

En total, es seleccionaran vuit propostes per als IN_prescindibles i quatre per a l’apartat d’Altres Residències. La informació detallada d’ambdues convocatòries la podeu trobar a la seva web.

Cal afegir que enguany La Poderosa seguirà amb el projecte Corriente Contínua per tal de donar continuïtat a tres propostes que van formar part de la convocatòria dels IN_prescindibles de 2021.