Els propers 17 i 18 de juliol La Poderosa, projecte resident a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i que aborda la dansa i disciplines escèniques properes, presenta l’IN_prescindibles # 48, una mostra de peces en progrés que es desenvolupen en estades curtes al nostre centre. Aquesta edició, oberta al públic general, permetrà comprovar en viu aquest moment processual, porós i flexible de quatre propostes, entenent la presentació pública com un pas més per ajudar a entendre i evolucionar les pràctiques artístiques.

El programa, previst ambdós dies a les 19h, inclou Crura, de Malen Iturre; One night at the golden bar, de Alberto Cortés; Aurora-Ocaso de Beatriz Setién i Maia Villot de Diego; i From Marcial, de Matilde Amigo. En aquestes sessions es pretén posar l’espectador en la posició de testimoni, per tal de compartir aquest moment de fragilitat i alhora de fortalesa que té la pràctica escènica, quan s'activa com a pràctica oberta i no com a obra tancada.

IN_prescindibles és una modalitat de residències de curta durada impulsades per La Poderosa. Proveeix un espai per a la convivència, la fricció i el diàleg entre els diversos artistes i treballs participants, i culmina amb una apertura final al públic.

Per assistir a aquest esdeveniment, cal que adquiriu les entrades, a vuit euros més despeses de gestió, en aquest enllaç.