Divendres 15 de gener a les 18.00h, l’Escoleta de Cinema, projecte de l’entitat Teleduca i resident a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, estrena 'Les cares del Nadal' a l'Ateneu l'Harmonia, dins del recinte de Fabra i Coats, i proposa un Cinefòrum amb els assistents a la projecció.

'Les cares del Nadal' és un reportatge sorgit del taller de reporteres i reporters realitzat en el context del programa #Cinemaambullsdinfant en col·laboració amb l'Ateneu. El reportatge mostra els resultats de la investigació que un grup de nois i noies de Sant Andreu decideix portar a terme sobre les diverses realitats d'aquestes festes a l'entorn del barri. Com percep Nadal la gent del barri? Quines realitats hi conviuen durant aquesta època de l'any?

L’Escoleta de Cinema va néixer al barri de Sant Andreu i, actualment, està establerta com a projecte cultural a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació. La seva tasca central és fer servir la creació audiovisual com a dispositiu d’autoexpressió, relació i representació de realitats properes amb els infants com a protagonistes, programant activitats artístiques i de lliure accés que es caracteritzen per la recerca de la innovació creativa. Des de la creació audiovisual, s’acompanya els infants i les famílies a treballar en l’educació emocional, les relacions de pertinença a l’entorn i el redescobriment de la comunitat.

L'entrada és gratuïta, amb aforament limitat. Si voleu assistir-hi, us heu d'inscriure prèviament a la pàgina de l'Ateneu.