El cicle de música en viu que Fabra i Coats: Fàbrica de Creació organitza en col·laboració amb L’Afluent, cooperativa resident, presenta nova temporada.

El proper mes d’octubre les actuacions es reactivaran amb Germà Aire (a la imatge). La banda osonenca presentarà l’esperada continuació a Sempre (2018). Gornal, el nou treball, es publica l’1 d’octubre i el concert a la Fàbrica de Creació serà poc després, el diumenge 17 a les 19:30h. El disc ha estat enregistrat, com els anteriors, al Teatre de Cal Eril a Guissona, sota la batuta de Joan Pons. Gornal pren el nom d’una masia de Gurb que va ser durant més de deu anys el local d’assaig de Germà Aire i de més bandes de l’escena osonenca com Mates Mates, Furguson, L’Hereu Escampa, entre d’altres.

Al desembre: Fajardo + Trilitrate i Lauren Nine & Griffi

La següent cita amb Els Concerts de la Fabra serà el 7 de desembre i comptarà amb un doble protagonisme. Per una banda, Fajardo, el projecte del músic canari José Antonio Fajardo, que enguany ha publicat digitalment una col·lecció de gravacions “conseqüència de passar més temps a casa” anomenada A6A, però que atresora treballs tan reivindicables i singulars com Arrullo magnético (2015). Compartint cartell, podrem degustar també la proposta dels gallecs Trilitrate. Es tracta d’un projecte audiovisual que integra la diversitat sonora d’un trio acústic unit a la videocreació en temps real d’una artista multimèdia.

La setmana següent, el 15 de desembre, arribarà el torn de Lauren Nine. L’artista barcelonina convida a un viatge de sons, experiències i energies on barreja el hip hop més clàssic amb l' r&b, sovint amb tirada per una estètica retrofuturista. El darrer senzill que ha publicat fins a la data, “Me voy pal cielo”, n’és una bona mostra. La seva actuació a Els Concerts de la Fabra comptarà amb Griffi, reputat dj i productor que, a banda de la seva participació en nombrosos treballs d’artistes com Mala Rodríguez o Tote King i els seus llançaments en solitari, va ser part essencial de dos projectes claus de l’escena hip hop estatal com Sólo los Solo i Chacho Brodas.

 

GERMÀ AIRE

Diumenge 17 d’octubre
8/10€ -- 19:30h

 

FAJARDO + TRILITRATE

Dimarts 7 de desembre
8/10€ -- 19:30h

 

LAUREN NINE & GRIFFI

Dimecres 15 de desembre
8/10€ -- 19:30h

 

Aconseguiu les vostres entrades a la web de L'Afluent.