Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i l’Escola Massana obren una nova convocatòria de cinc residències adreçada als alumni del Grau Universitari en Arts i Disseny de l’Escola Massana.

L’objectiu principal és oferir un espai de treball en un entorn artístic professional que afavoreixi la trobada i la convivència amb la resta de creadors, col·lectius, associacions i agents culturals, procedents de disciplines diferents, que resideixen a la Fabra i Coats. La residència tindrà lloc entre el 15 d’octubre del 2021 i el 30 de setembre del 2022, i culminarà amb una presentació pública de la feina realitzada durant aquest període.

Presentació de les sol·licituds
Les persones interessades han de presentar la següent informació:

  • Una carta de motivació (màxim 300 paraules)
  • Un breu currículum comentat (màxim 500 paraules)
  • Un breu resum del projecte a realitzar, calendari aproximat indicant les fases del projecte previstes, així com una descripció de les necessitats tècniques requerides (màxim 1.500 paraules)
  • Un dossier que reculli una selecció dels treballs artístics realitzats.

La sol·licitud es pot enviar en un únic document en format PDF o també a través d’un vídeo que no superi els vuit minuts a seminaris.arts@escolamassana.cat. El termini de recepció finalitza el 27 de setembre de 2021. El 30 de setembre es donarà a conèixer el nom de les persones seleccionades.

El jurat que s’ocupa del procés de selecció està format per dues persones vinculades a l’Escola Massana i dues persones vinculades a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Més informació al web de l'Escola Massana.