Acaba d’encetar-se el període per presentar sol·licituds a la convocatòria de residències artístiques i d’iniciatives culturals a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació per al període 2021-2022.

Es tracta d’una convocatòria dirigida a artistes i agents culturals de qualsevol disciplina (arts visuals i plàstiques, arts escèniques i arts en viu, música i art sonor, cinema i audiovisual, transmèdia, literatura, entre d’altres), ja siguin persones individuals o associacions, cooperatives o similars. Cal que a títol individual o col·lectiu tinguin un projecte i estiguin disposats a mostrar el seu procés de treball i connectar-lo amb el context de la Fabra i Coats. Les residències seran gratuïtes, comptaran amb la cessió d’espais, i tindran una durada d’entre un mes i un any.

La presentació de la sol·licitud cal fer-la mitjançant el formulari específic per a aquesta convocatòria. El període d’admissions restarà obert fins al 20 de setembre.

La comissió de selecció dels projectes estarà formada per Oriol Martí Sambola, Eva Vila Purtí, Lola Armadàs Font, que han estat triades per la seva competència reconeguda dins del sector cultural; Anna Irina Russell, com a persona que ha estat resident artístic de la Fàbrica de Creació; i Carles Sala Marzal, en representació de l’equip gestor de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

Per ampliar la informació sobre criteris de selecció i d’altres particularitats del procés, consulteu les bases en aquest enllaç. També les podreu trobar, junt amb el formulari específic, a la secció de Convocatòries Generals d’aquesta web.