Ominira, projecte musical resident a Fabria i Coats: Fàbrica de Creació, farà la posada de llarg del seu darrer EP Sea Lion Podcast en un concert a la Sala Polivalent de la Fàbrica el proper 12 de juny a les 20h.

L’esmentat treball discogràfic, que compta amb cinc cançons, incorpora un concepte temàtic global: la pèrdua de biodiversitat del planeta. Així, aquest plantejament és tan diàfan que cada un dels temes pren el nom d’una espècie marina en perill d'extinció i ha estat escollida seguint els criteris de la Llista Vermella de la Unió Internacional per la Conservació de la Natura en col·laboració amb Oceanic Global, partner educatiu de la banda. “Pez Napoleón”, “Staghorn Coral” o el que va ser el single d’avançament, “Australian Sea Lion” -vigorós, optimista i rítmic-, són exemples de l’aposta decidida d’Ominira per fer palesa la dimensió ecologista del projecte.

Al concert s’interpretaran les cinc cançons noves però també alguna d’encara inèdita, així com no faltarà un repàs al repertori més clàssic de la formació, el que nodreix Mama (2018), el seu àlbum de debut. També s’aprofitarà per projectar el videoclip del tema “Staghorn Coral”, d’estrena imminent.

El concert és gratuït, però precisa INSCRIPCIÓ mitjançant aquest formulari.

Aforament limitat a 120 persones.

Ominira en directe
12/6 20h (obertura de portes a les 19:30h)
Lloc: Sala Polivalent de la Fàbrica de Creació FiC