El proper dissabte 27 de novembre, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, arriba la cinquena edició de SEISMES, la festa col·lectiva, oberta i gratuïta dels i les  artistes i col·lectius residents a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació.

En aquesta edició de SEISMES participaran més de 40 creadores i creadors i es mostraran més de 25 projectes de disciplines diverses: arts visuals, música, arts escèniques, audiovisual, performances i moviment. Una ocasió immillorable per fer eclosionar el talent dels creadors i creadores i mostrar així al públic els vincles entre els artistes i les diferents entitats residents a la Fàbrica. I és que, per a l’ocasió, els residents han deixat de banda els seus projectes personals i s’han unit en diversos grups per generar projectes específics per a la festa col·lectiva. Així, totes les peces i accions que es veuran  han estat creades especialment per a SEIMES. 

Pervivències a la platja
Enguany, SEISMES adopta el subtítol temàtic Pervivències a la platja. Remet a una festa de platja a la Fabra i Coats, però no una platja qualsevol. En el manifest de SEISMES 2021, els residents expliquen: “ I donant-li voltes ens hem preguntat si potser les nostres platges són fàbriques o les nostres fàbriques, platges de sorra amb xiringuito i cançó d’estiu. La vida com un escenari (així també, la platja de Sant Adrià: li vam posar aquell decorat i molts diumenges hi carregàvem amb l’atrezzo, amb les cadires plegables, les tovalloles, les sombrilles i les coltxonetes en forma de cocodrils; els flamencs roses i els altaveus; els crits i les esquitxades).” Podeu llegir el manifest sencer al document adjunt.

SEISMES 2021 és un projecte dissenyat entre les residents de la fàbrica de creació, amb l’escenografia de Sergi Cerdan i coordinat des de The Good Good. Els participants de la present edició són: Aalbers, Alex Casteleiro & Carles Rigual & Guillem Llotje, Alexander Arilla, Aldo Aranda, Ángela Palacios, Ariadna Guiteras & Michael Lawton, Bela, Blood Quartet, Claudio Correa, Duae Collective, Èlia Genís, Escoleta de Cinema, Explica Dansa, José y sus Hermanas, Juan J. Ochoa, Laura B. Campos, Livemedia, Liviana, Luis Tabuenca & Mariona Signes & Elia Genís, Low Haze, Mark Cunningham, Marta Velasco, Moroni & Merino, Natasha Padilha, Neus Martínez, Neus Solà, Ominira, Osmologies, Ràdio Whisky Bar, Ramon Casamajó.