La peça artística Tants Nadals, una combinació de cinema i música en viu obra de la cineasta Núria G. Lorang i la banda Seward, s’ha estat assajant a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i serà un dels puntals de la programació nadalenca d’enguany a la ciutat. El Festival de Nadal té l’epicentre a Plaça Catalunya, on es podrà gaudir d’aquesta proposta amb accés lliure.

A mode de recorregut per les Barcelones del passat, Tants Nadals s’exhibirà cada vespre del 18 al 30 de desembre, amb dos passis diaris a les 19h i a les 21h, a excepció del dia 24 que només hi haurà passi a les 19h i el 25 i el 26 que només n’hi haurà a les 21h. Un túnel del temps amb una vessant audiovisual a càrrec de Núria G. Lorang, autora de l’exitós film experimental My Mexican Bretzel (2019),  i música en directe interpretada per la formació Seward, amplificada per músics del Conservatori Superior del Liceu.

La peça, d’una mitja hora de duració, és un viatge pel fred, la neu, el Nadal, els àpats, els llums, els carrers, els tions, els torrons, les cartes i els regals. Un mirall analògic, musical, domèstic i cinematogràfic de Barcelona entre els anys 1929 i 1989. Podeu gaudir del teaser del projecte en el vídeo adjunt.  

Tota la programació nadalenca municipal es pot consultar en aquest portal.