Un Nadal més, Fabra i Coats: Fàbrica de Creació acull la Fàbrica dels Reis d’Orient, una proposta organitzada directament pel districte de Sant Andreu. Els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 2, 3 i 4 de gener de 2022, en horari de 17 a 21 h estarà oberta per compartir un espectacle de llum, color i molta màgia. És imprescindible tenir cita prèvia.Trobareu informació actualitzada per part del districte en aquest enllaç. L'únic telèfon on obtenir més informació és el 93 828 87 50.

La Fàbrica dels Reis d’Orient emula una jornada de treball a la factoria de les joguines des de la qual els Reis Mags d’Orient i els seus ajudants treballen perquè la nit del 5 de gener sigui un cop més un èxit. Es tracta aleshores d’un espectacle orientat a un públic familiar que es desenvolupa a mida que es va fent la visita al recinte: un itinerari de descobriment de la fàbrica de joguines, l’oficina de correus màgica o el gran magatzem on s’ordenen i es guarden tots els regals que es lliuraran a tots els nens i nenes de la ciutat durant la nit de Reis.

Es requerirà, per a l’accés, certificat COVID (certificat de pauta vacunal completa, prova diagnòstica negativa COVID-19 PCR de les darreres 72 h o test d’antígens de les darreres 48 h o certificat de recuperació per haver superat la malaltia en els darrers 6 mesos) emès per un servei públic de salut. Estan exemptes de presentar el certificat les persones menors de 12 anys.