El cicle de música en viu de producció pròpia en col·laboració amb els residents L’Afluent ens apropa a Cocanha el proper 19 de febrer, a les 19.30h, recuperant un concert que es va haver de suspendre al desembre. Aquest jove duet femení de Tolosa de Llenguadoc, que es desenvolupa entre melodies pop i música experimental, comença l'any amb força.

L'alquímia vocal i la percussió hipnòtica polirítmica, amb panderetes, tambors de cordes i percussió corporal de mans i peus, configuren les línies mestres de la proposta. Cocanha ens transporta a noves experiències com a oients, a través d'una interpretació moderna i minimalista de la música tradicional occitana.

El seu darrer treball, Puput, es va publicar el 2020 i compta amb la producció de Raül Refree (col·laborador de Rosalía, entre moltes altres artistes). La prestigiosa revista Songlines, especialitzada en músiques d’arreu del món, el va escollir com un dels cinc millors discos de l’any.

Cocanha és un nom que es pot posar al costat de propostes a l’alça com Tarta Relena o Maria Arnal & Marcel Bagés, en la seva vocació reeixida de partir de la tradició propera per elevar-la a quelcom que remet directament als codis més contemporanis. Apte tant per a esdeveniments de música d’arrel com per a festivals de música avançada.   

Dissabte 19 de febrer, a les 19:30h

Entrades a 6€ anticipada i 8€ a taquilla. Es poden adquirir ja en aquest enllaç.