Del 10 al 12 de juny la Fabra i Coats acollirà L'Altre Festival Internacional d'Arts Escèniques i Salut Mental 2022. Les propostes d'aquest esdeveniment donen visibilitat a projectes artístics creats i/o protagonitzats per persones amb problemes de salut mental i sense, i aquelles que reflexionen sobre la salut mental. L'objectiu: fomentar l’accessibilitat i la diversitat en el món cultural i artístic, però no només al pati de butaques, sinó també en els rols de creadors escènics, intèrprets, gestores, tècniques i més.

Serà la 8a edició del festival, i es viurà amb el lema "Tot anirà...". Hi haurà una trentena d'espectacles de teatre, dansa, música, circ i poesia. El muntatge inaugural té per títol Sosoveuveu, una coproducció del Festival Mixtur i L’Altre Festival, en col·laboració amb el Taller de Músics, a càrrec de la compositora japonesa Reiko Yamada i la companyia La Trifulga dels Fútils. El dia 11 podreu trobar a la Fabra, entre d'altres propostes, El club de res de res, de Berta Giraut i Cia Teatro de Pacotilla, o As British As Watermelon, de mandla rae —escriu el nom artístic amb minúscules—, una exploració a través de records fragmentats en què es fa preguntes sobre la pertinença, el trauma i el perdó. Aquesta segona jornada es tancarà amb un concert de Flamingo Galaxy.

El darrer dia arrencarà amb la performance Com la nit i el dia, de la Cia Des-Concierto, i també es podran seguir propostes de teatre i de dansa de diferents companyies.

Conegueu tots els detalls de L'Altre Festival al seu web oficial.