L' Acció Cultura Viva '23 en directe a Ràdio Fabra

 

L’Acció Cultura Viva arriba a la seva setena edició amb una programació configurada a partir de la convocatòria oberta a la que hi van optar més de 600 propostes. Durant tres dies, també hi haurà un espai amb activitats i tallers participatius, una tertúlia sobre models de festivals musicals, la Fira del Disc Independent, diversos espais gastronòmics, i escenaris repartits no només a la Fabra i Coats si no també a diferents espais del barri de Sant Andreu

Com cada any Ràdio Fabra et portará en directe el dissabte música en directe i entrevistes en un programa presentat per la Gisela Cano del programa Whisky Bar el dissabte 23 de 18 a 20h. Aquí teniu un tastet de la programació a dins de la Fabra i Coats que cobrirà el programa.

CONCERTS DISSABTE A L'HARMONIA

A la terrassa de l’Ateneu L’Harmonia es presentaran quatre propostes: obrirà Mukti, un viatge entre la música de l’Índia i el flamenc i els seguiran tres grups que juguen entre l’indie suau de Marta Knight, el rock amb actitud d’alison DARWIN i per tancar irreverència, punk i festa a parts iguals de Ruïnosa y las Strippers de Rahola.

Coàgul

CONCERTS DISSABTE A L'ESCENARI FÀBRICA

Dissabte a la tarda es viuran a l’Escenari Fàbrica (Fàbrica de Creació del Recinte de la Fabra i Coats) les propostes més íntimes, experimentals i arriscades amb el solo de Coàgul, entre la rave-industrial i la mística religiosa; el duet d’electrònica preciosista O'o; i per acabar, Coure, on el metall més contundent i el free-jazz es troben.

 

 

Performance

ACTIVITATS DISSABTE A L'ESPAI SÒNIC

Al Espai Sònic situat dins el recinte de la Fabra i Coats es denvoluparan activitats com un taller de serigrafia amb les companyes de L’Automàtica; un taller de joguines sonores Makey Makey de la mà de l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana; i una xerrada i performance musical del col·lectiu Chicazos de Pollet, sobre el moviment Drag King.

Compartir